Ten Hove Installatietechniek
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff

Uw installateur en loodgieter in Elburg (bij Dronten)

Ten Hove Installatietechniek in Elburg is een vakbekwame totaal installateur gespecialiseerd in centrale verwarming, leidingwerk, zonnepanelen, warmtepompen, sanitair, airco, ventilatie en dakwerk. Voor ieder probleem hebben wij een passende oplossing. Of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage of het installeren van een compleet nieuwe cv-installatie, wij leveren altijd vakwerk tegen een concurrerende prijs. Als ervaren loodgieter en installateur zijn we u graag van dienst in de regio Elburg, Dronten, Zwolle, Kampen en Nunspeet.

 

100% kwaliteit

Wij werken met gerenommeerde merken, zoals Remeha, Nefit en Vaillant. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogstaande kwaliteit. Niet alleen onze producten zijn van eersteklas niveau, ook de installatie is bij Ten Hove Installatietechniek in vertrouwde handen. Onze loodgieters en installateurs beschikken over up-to-date vakkennis en ruime ervaring, zodat u kunt rekenen op een perfecte uitvoering van uw opdracht. Ook bij problemen, zoals een cv-ketel storing helpen wij u graag!

 

De totaal installateur in regio Elburg voor:

- aanleg centrale verwarming

- cv-ketel installatie

- cv-ketel onderhoud en reparatie

- loodgieterswerk

- aanleg van zonnepanelen

- plaatsen van warmtepompen

- installatie van sanitair

- dakwerk (dakbedekking, lood- en zinkwerk)

- aanleg van airco- en ventilatiesystemen

 

Wilt u werk laten verrichten dat niet in deze lijst voorkomt? Neem dan even contact met ons op.

 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze loodgieters en installateurs staan voor u klaar in Elburg, Dronten, Zwolle, Kampen, Nunspeet en omgeving.

 Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...